Contactgegevens

Tuinvereniging Langs de Akker
Langs de Akker 2
1186 AB Amstelveen
email: info@langsdeakker.nl

Alle communicatie over de verkoop van beschikbare tuinen voor leden en voor kandidaatleden dient gestuurd te worden aan: huisjesverkoop@langsdeakkker.nl.

Toestemming om met de auto over het pad te rijden dient u aan de huismeester te richten. De huismeester kunt u bereiken ( liefst via Whatsapp) op 06 44754461. Dit telefoonnummer is alleen voor leden. Vragen die niet voor de huismeester zijn, kunt u per email stellen.

Openingstijden

Tijdens het tuinseizoen van 1 april tot 1 november is het terrein, van 8-20 uur, vrij toegankelijk voor publiek. Het is niet toegestaan op de privé-tuinen te komen.

De kantine is open: in april op zaterdag en zondag van 14-16 uur. Van mei t/m september op zaterdag en zondag van 14-17 uur.

De winkel is vanaf april t/m september open op zaterdag van 12-14 uur. In de wintermaanden is de winkel alleen open de eerste zaterdag van de maand.

langsdeakker11
foto5

Inschrijven

  • Kandidaat-leden en partnerleden kunnen zich inschrijven tijdens het inloopspreekuur in het clubhuis op de tweede zaterdag van de maand tussen 12.30 en 13.30 uur van april t/m september.
  • Om zich in te kunnen schrijven dient u fysiek langs te komen om kennis te maken. U dient een geldig identiteitsbewijs en bewijs van adres (recent bankafschrift of een factuur) mee te nemen.
  • U kunt vooraf het inschrijfformulier invullen. Klik hier: Inschrijfformulier  of Partnerlidmaatschap
  • U bent pas kandidaat of partner-lid als u na beoordeling door het bestuur, een K of P lidnummer hebt ontvangen en de factuur voor het inschrijfgeld die u vervolgens ontvangt, hebt voldaan.

Spreekuur voor leden

Het bestuur houdt voor de leden spreekuur:

  • Van maart tot en met oktober, elke tweede zaterdag van de maand, van 12.30 tot 13.00 uur.
  • Er is geen spreekuur in de maanden: december, januari en februari.
langsdeakker13