Seizoenprogramma 2023

  • Op 29 april kunt u gratis een rondleiding krijgen bij de bijenvereniging aan de overkant gevolgd door info in de bijen kantine. Start 14.00 uur.
  • 4 juni : AMSTELLANDDAG vanaf  11 uur. Wederom zullen er kraampjes staan met planten en hopelijk ook met zelfgemaakte jams en of soepen e.d. Doet u mee? Ook zal deelnemen de sociale werkplaats afd. houtbewerking met tuin gerelateerde artikelen die zij zelf komen verkopen. Het zou leuk zijn als leden hun tuin openstellen om laten bezichtigen. Bordje is op te halen op kantoor.
  • 17 juni : rommelmarkt gecombineerd met de poffertjeskraam voor gratis poffertjes. Start 11 uur. Onder onze leden zijn nogal veel creatieve mensen: het zou leuk zijn als leden bij hun eigen tuin wat willen tonen van hun werk zodat er een kunstroute ontstaat op het complex. Tussen 11.00 en 15.00 uur. Wij zijn verheugd dat de Lonely Knuckle tussen 13.00 en 15.00 het geheel zal omlijsten met zijn muziek en zang.
  • 16 juli : Workshop bewegen op muziek verzorgd door Cherryl Weber (van Weber Sports). Start 13.30 uur. Duur 1 uur aansluitend koffie of thee/ waterijsje op terras van de kantine. Voor deze activiteit moet u zich even aanmelden via de mail, vóór 30 juni. Opm: indien de buitentemperatuur te hoog is, dan wordt het mogelijk afgelast. Reserve- of extra datum rommelmarkt wordt in augustus bekeken.
DSC_0180
foto1

Beschikbare tuinen

Bekijk in de maanden april tot en met oktober ons aanbod van beschikbare tuinen.