Activiteiten

 
 
Gedurende het gehele jaar zijn er diverse activiteiten op het complex.
 
       
In het tuinseizoen worden er, door de groencommissie, dia - en thema-avonden georganiseerd. Deze gaan vaak over natuur en dieren. Het bestuur organiseert elk jaar een gezellige avond voor alle vrijwilligers, een nieuwjaarsreceptie en een seizoensluitingsmiddag. onze takkenhakselaar met bediening In het winterseizoen wordt er door een groep vrijwilligers regelmatig een dagje gewerkt in het algemeen groen.(zie voor data onderaan de pagina) Wij zijn dan voornamelijk bezig met het bijhouden en onderhouden van alle projecten die er op het complex in de loop der jaren tot stand zijn gekomen. Er zijn diverse takkenwallen, natuurlijk aflopende slootkanten, wilgentenen hekjes, stobbenhopen, rotspartijen, wilgentenen-afscheidingen en een ijsvogelbroedplaats.
Dit alles heeft onderhoud nodig. Vooral tijdens mooie winterdagen wordt dit onderhoud met een winterploeg gezamelijk aangepakt. Het verplichte Algemeen Werk voor de leden zorgt in de zomermaanden voor het onderhoud op het gehele complex. Voor het zwaardere werk heeft de vereniging een tractor.
Bij aanleg van nieuwe en of grote en arbeidsintensieve projecten, wordt gebruikt gemaakt van de diensten van een hovenier.